Počet záznamů: 1  

Kulinářské dědictví/Kulinarisches Erbe (projekt)

  1. korporace

    korporace

    Jméno korporaceKulinářské dědictví/Kulinarisches Erbe (projekt)
    Klíč.slova mezinárodní programy a projekty - Čechy jižní (Česko)
    mezinárodní programy a projekty - Rakousko
    mezinárodní programy a projekty - Morava jižní (Česko)
    PopisSpolečný česko-rakouský projekt s cílem postihnout na lince Čechy-Morava-Vídeň kulturní transfery ve stravování v období let 1750-1918. Vedoucím partnerem je Jihočeský kraj, hlavní měrou se podílejí odborníci z Österreichisches Gesellschafts- und Wirtschaftsmuseum ve Vídni, Universität Salzburg, Jihomoravského muzea ve Znojmě a Muzea Jindřichohradecka. Projekt trvá v období 1. 1. 2022 - 31. 12. 2022.
    Zdroj nalezených informacíZvonařová, Alexandra. Projekt Kulinářské dědictví/Kulinarisches Erbe a výstava Štrúdl, cvíboch, Buchtel a Dalken. In: Vlastivědný sborník Dačicka, Jindřichohradecka a Třeboňska, sv. 34 (2022), s. 191-193 (autoritní forma, faktografické údaje) ; www(Kulinářské dědictví | AT-CZ), cit. 4. 7. 2023 (odkaz viz)
    URLhttps://www.at-cz.eu/cz/ibox/po-2-zivotni-prostredi-a-zdroje/atcz288_atcz-kulinarisch
    DatabázeSoubor regionálních autorit - jména korporací
    Odkazy (1) - ČLÁNKY
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.