Počet záznamů: 1  

Diffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century

  1. akce

    akce

    Jméno akceDiffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (2003 : Praha, Česko)
    Odkaz viz.International Commission for Research into European Food History. Symposium (8. : 2003 : Praha, Česko)
    Viz též International Commission for Research into European Food History. Symposium
    PoznámkaToto záhlaví se používá pouze pro monograficky zpracované publikace.
    Zdroj nalezených informacíThe diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day ; LC (Names) (odkaz viz) ; www (Scientific Report)
    URLhttp://www.vub.ac.be/SGES/ScientificReportPrague.html
    DatabázeSoubor jmen akcí
    Odkazy (1) - KNIHY
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.