Narozen 19. 2. 1936, zemřel 26. 9. 2016. Ing., DrSc., profesor Mendelovy zemědělské univerzity v Brně; zabýval se technologií potravin: vlivem různých faktorů na jakost živočišných produktů.
Zdroj nalezených informací
Bulletin Českých chemických společností 4/95. 13.03.2000. ; Ingr, Ivo: Sortiment a kvalita masných výrobků v České republice. In: Výživa a potraviny, 2006, roč. 61, č. 1, s. 21-23. (autoritní forma) ; www(Rozloučení s emeritním děkanem - Agronomická fakulta), cit. 29. 6. 2017 (biografické údaje, profesní data)
Databáze
Soubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
Odkazy
(16) - KNIHY
Počet záznamů: 1
openseadragon
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.