Počet záznamů: 1  

Proč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Robinson, Richard, 1950- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 253 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-249-0725-9 (váz.)
     náhoda  věda  pozitivní myšlení
     aforismy  populárně-naučné publikace
    SignaturaC 323.847
    Umístění 111/129 - Metafyzika. Kosmologie. Filozofie přírody
    Proč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 323.847   

    Údaje o názvuProč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů : poznejte zákonitosti náhody / Richard Robinson ; [z anglického originálu ... přeložila Wanda Dobrovská]
    Záhlaví-jméno Robinson, Richard, 1950- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2006
    Fyz.popis253 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-249-0725-9 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001643997
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    OriginálWhy the toast always lands butter side down
    Předmět.hesla náhoda - humor * věda - humor * pozitivní myšlení - humor
    Forma, žánr aforismy * populárně-naučné publikace
    Konspekt821 - Literatura v různých jazycích
    MDT 123.11 , 001 , 159.923.5 , 82-7 , (0:82-84) , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru111/129 - Metafyzika. Kosmologie. Filozofie přírody
    Druh dok.KNIHY
    Proč krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů
    Richard Robinson se s vervou pustil do nelehkého úkolu a posvítil si na pravidla schválnosti z pohledu vědy. Klamné vnímání, zkreslení skutečnosti, počty pravděpodobnosti, prostá násobilka - všechno přijde vhod, když je třeba vysvětlit nezpochybnitelnou pravdu, že krajíc spadne vždy namazanou stranou dolů anebo že vedlejší fronta postupuje pokaždé rychleji... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.