Počet záznamů: 1
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 288 s. : barev. il. ; 18 cm
ISBN 80-249-0756-9 (váz.)
sýry sýrová jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 323.968 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Sýry : druhy a recepty / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2006 Fyz.popis 288 s. : barev. il. ; 18 cm ISBN 80-249-0756-9 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001657850 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla sýry * sýrová jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.3 , 641.55:637.3 , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1