Počet záznamů: 1  

Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle

  1. kniha

    kniha


     Klester, Alfréd - Autor
    1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1988 - 229 s. ; 8°
    Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy SSR
      Janský, Jaromír - Autor
     potravinářství  pracovní normy
     příručky
    SignaturaC 215.115/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 215.115/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMetodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. II. diel / Alfréd Klester a Jaromír Janský
    Záhlaví-jméno Klester, Alfréd (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Príroda, 1988
    Fyz.popis229 s. ; 8°
    Edice Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy Slovenskej socialistickej republiky
    PoznámkyVyd. Min. poľnohospodárstva a výživy SSR
    Dal.odpovědnost Janský, Jaromír (Autor)
    Předmět.hesla potravinářství * pracovní normy
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 006.85 , 663/664 , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.