Počet záznamů: 1  

Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    3. vyd. - Beroun : Newsletter, 2007 - 110 s. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7350-050-4 (brož.)
     hygiena stravovacích služeb
     právní předpisy  komentáře
    SignaturaC 326.418
    Umístění 351 - Úkoly a oblasti veřejné správy
    Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.418   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 326.418 v1   

    Údaje o názvuNové předpisy pro hygienu veřejného stravování : pravidla dle legislativy EU, zákon o ochraně veřejného zdraví, hygienické požadavky, vysvětlivky k nové vyhlášce
    Údaje o vydání3. vyd.
    Vyd.údajeBeroun : Newsletter, 2007
    Fyz.popis110 s. ; 23 cm
    ISBN978-80-7350-050-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001795151
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla hygiena stravovacích služeb - Česko
    Forma, žánr právní předpisy * komentáře
    Konspekt351 - Úkoly veřejné správy, správní opatření, legislativa
    MDT 351.757 , 613/614:640.4/.5 , (437.3) , (094.5) , (0.072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru351 - Úkoly a oblasti veřejné správy
    Druh dok.KNIHY
    Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
    Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování. Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP. Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení. Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování. Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování od nakladatelství v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování - 3.yd.. Soubor aktuálních předpisů (zákonů, vyhlášek a směrnic EU) týkající se hygieny pro majitele a personál hotelů, restaurací, výroben lahůdek a dalších provozů veřejného stravování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.