Počet záznamů: 1
Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio)
článek
Vácha, František, 1946- - Autor
Vejsada, Pavel, - Autor Hůla, Jan, - Autor
krmiva ryb obilniny rybí maso kapr obecný
článkyÚdaje o názvu Krmné obiloviny ve vztahu k senzorickým vlastnostem masa kapra (Cyprinus carpio) : vztah vodního prostředí, technologie chovu a kvality masa tržního kapra = Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality / F. Vácha, P. Vejsada, J. Hůda Souběž.n. Cereal additional feeding in relation to organoleptic characteristic of common carp flesh : relation of environment, fish culture and common carp flesh quality Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor) Poznámky 1 tabulka Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Bibliografie na s. 104 Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
Hůla, Jan, 1946- (Autor)
Zdroj.dok. Buletin VÚR Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 42, č. 3 (2006 červenec-září), s. 101-104. Předmět.hesla krmiva ryb * obilniny * rybí maso * kapr obecný Forma, žánr články Konspekt 639.2/.6 - Rybářství MDT 597.551.2 , 637.56 , 633.1 , 639.3.043.2 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1