Počet záznamů: 1  

Hygiena a technológia potravín

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Author
    Vyd. 1. - Bratislava : Príroda, 1986 - 219 s., [16] s. obr. příl. : il.
      Zámečník, Adolf - Author
     hygiena potravin  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    Call numberC 327.504
    Umístění
    Hygiena a technológia potravín
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 327.504   

    Title statementHygiena a technológia potravín / G. Spitzer, A. Zámečník
    Main entry-name Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBratislava : Príroda, 1986
    Phys.des.219 s., [16] s. obr. příl. : il.
    Another responsib. Zámečník, Adolf (Author)
    Subj. Headings hygiena potravin * potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663/664 , 614.31 , (075.3)
    CountrySlovensko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Hygiena a technológia potravín
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.