Počet záznamů: 1
Klobásy, salámy, paštiky
Gahm, Bernhard - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 156 s. : il.
ISBN 978-80-247-2285-6
Volk, Fridhelm, - Fotograf
uzeniny masné výrobky
kuchařské receptySignatura C 328.083 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty / Bernhard Gahm ; 142 barevných fotografií Fridhelma Volka Záhlaví-jméno Gahm, Bernhard (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2007 Fyz.popis 156 s. : il. ISBN 978-80-247-2285-6 Číslo nár. bibl. cnb001747782 Poznámky Přeloženo z němčiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Würste, Sülzen, Pasteten selbst gemacht Dal.odpovědnost Volk, Fridhelm, 1942- (Fotograf)
Předmět.hesla uzeniny * masné výrobky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.523 , 637.5+664.91/.95 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Jednotlivé kapitoly pojednávají o vybavení kuchyně, rozdělení druhů masa a jeho zpracování (zavařování, konzervování, plnění střev, uzení, uskladnění, plnění jaternic, jelit, výrobě tlačenky, salámů, šunky a klobás). V závěru knihy je slovníček pojmů, literatura a rejstřík. Zdroj anotace: MLPNačítání…
Počet záznamů: 1