Počet záznamů: 1
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie
Lanská, Dagmar, 1931- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 81 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86578-66-8
Matoušková, Markéta - Autor
angličtina oborová terminologie hotelnictví gastronomie
učebnice vysokých škol pracovní sešitySignatura S 32.316/1 Umístění Údaje o názvu Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie. 1. část / Dagmar Lanská, Markéta Matoušková Záhlaví-jméno Lanská, Dagmar, 1931- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Fyz.popis 81 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-66-8 Poznámky Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra jazyků Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Matoušková, Markéta (Autor)
Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra jazyků (Jiná role)
Předmět.hesla angličtina * oborová terminologie * hotelnictví * gastronomie Forma, žánr učebnice vysokých škol * pracovní sešity Konspekt 811.111 - Angličtina 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 811.111 , 81'373.46 , 640.4 , 641/642 , (075.8) , (076.1) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; angličtina Druh dok. KNIHY Skriptum je určeno studentům oboru hotelnictví a klade si za cíl uvést studenty do problematiky odborného lexika používaného v oboru a zároveň je vybavit potřebnými znalostmi gramatických struktur nezbytných k věcně i jazykově správnému ústnímu a písemnému projevu. Skriptum část I. je určeno studentům na začátečnické až mírně pokročilé úrovni jak v denní tak i kombinované formě studia. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1