Počet záznamů: 1
Sommelier v současné české gastronomii
Burešová, Pavla - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 89 s.
ISBN 978-80-86578-72-9
gastronomie vína sommelierství
učebnice vysokých školSignatura S 32.325 Umístění Údaje o názvu Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová Záhlaví-jméno Burešová, Pavla (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Fyz.popis 89 s. ISBN 978-80-86578-72-9 Číslo nár. bibl. cnb001781600 Poznámky Na titulní straně nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. Vinařský slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví (Jiná role)
Předmět.hesla gastronomie * vína * sommelierství Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 642 - Číšnictví. Servírování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 642.63 , 663.21/.22 , 641/642 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1