Počet záznamů: 1  

Lněný olej

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Budwig, Johanna, 1908-2003 - Autor
    Praha : Pragma, [2008] - 57 s.
    ISBN 978-80-7205-105-2 (brož.)
     alternativní medicína  tuky  lněný olej
     příručky
    SignaturaC 329.828
    Umístění 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 329.828   

    Údaje o názvuLněný olej : účinná pomoc proti arterioskleróze, infarktu a rakovině / Johanna Budwig ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Marková]
    Variantní názvyLněný olej - účinná pomoc proti arterioskleróze, infarktu a rakovině
    Záhlaví-jméno Budwig, Johanna, 1908-2003 (Autor)
    Vyd.údajePraha : Pragma, [2008]
    Fyz.popis57 s.
    ISBN978-80-7205-105-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001789439
    OriginálFlax oil as a true aid against arthritis, heart infarction, cancer and other diseases
    Předmět.hesla alternativní medicína * tuky - zdravotní aspekty * lněný olej - terapeutické účinky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 615.8 , (035) , 616-08 , 665.345.4 , 577.115 , 612.397 , 613.268+613.288
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Druh dok.KNIHY
    Přednášky seznamují s léčebnou metodou spočívající v konzumaci lněného oleje společně s bílkovinou, jež dokáže aktivovat vitální funkce organizmu. Publikace popisuje medicínský objev německé biochemičky z r. 1951 patřící mezi přední evropské autority v oblasti tuků a výživy. Léčila své pacienty podáváním kvalitního lněného oleje bohatého na tuky Omega-3 a tvarohu nebo jogurtu, obsahujícího kvalitní bílkovinu. Využívala svou metodu k úspěšné léčbě pacientů s rakovinou a s vážnými srdečními a dalšími chorobami, když je lékaři označili za beznadějné případy. Dospěla k závěru, že příčinou většiny současných chronických onemocnění je nesprávný způsob hromadného zpracovávání potravin a olejů a jejich špatná výživná hodnota. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.