Počet záznamů: 1  

Neuvěřitelná tajemství hořčice

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Antol, Marie Nadine - Autor
    Hodkovičky : Pragma, [2008] - 218 s. : il.
    ISBN 978-80-7205-150-2 (brož.)
      Levenson, Barry M., - Autor úvodu atd.
     hořčice  jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 330.088
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Neuvěřitelná tajemství hořčice
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.088   

    Údaje o názvuNeuvěřitelná tajemství hořčice / Marie Nadine Antol ; předmluva Barry Levenson ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Gabajová]
    Záhlaví-jméno Antol, Marie Nadine (Autor)
    Vyd.údajeHodkovičky : Pragma, [2008]
    Fyz.popis218 s. : il.
    ISBN978-80-7205-150-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001414491
    OriginálIncredible secrets of mustard
    Dal.odpovědnost Levenson, Barry M., 1948- (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla hořčice * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 633.844 , 641.88 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Neuvěřitelná tajemství hořčice
    Pro žádného milovníka hořčice není hořčice pouhou pochutinou. Svou zlatavou barvou a pikantní chutí dokáže správná hořčice pozvednou i nejobyčejnější jídlo na prvotřídní labužnický zážitek. Část první knihy popisuje báječnou rozmanitost známých hořčičných semen a rostlin, historii výroby a použití hořčice na celém světě. Zkoumá úlohu hořčice jako léčebného prostředku v mnoha zemích a kulturách a současně nabízí podrobné postupy, jak používat hořčičná semena, listy i krémy při řešení četných zdravotních problémů. Ve druhé části najdete více než padesát lákavých vyzkoušených receptů na pokrmy, jejichž součástí jsou nejrůznější druhy a části hořčice. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.