Počet záznamů: 1
1. vyd. - Praha : Grada, 2008 - 80 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-247-2569-7
zapékaná jídla
kuchařské receptySignatura C 330.436 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Zapékání : 61 osvědčených receptů / [přeložila Zdenka Svěráková] Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2008 Fyz.popis 80 s. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-247-2569-7 Číslo nár. bibl. cnb001796154 Poznámky Přeloženo z němčiny Originál Gratins Předmět.hesla zapékaná jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.526.6 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1