Počet záznamů: 1
Zmrzliny
kniha
Hamr, Karel - Autor
1. vyd. - Praha : Idea Servis, 1996 - 84 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
ISBN 80-85970-08-2 (brož.)
Receptury pro cukrářskou výrobu ;
Stejskalová, Jaroslava - Autor Kadlec, František, - Autor
cukrářství zmrzliny potravinářská technologie
kuchařské receptySignatura B 38.606 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Zmrzliny / Karel Hamr, Jaroslava Stejskalová, František Kadlec Záhlaví-jméno Hamr, Karel (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Idea Servis, 1996 Fyz.popis 84 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 30 cm ISBN 80-85970-08-2 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000149372 Edice Receptury pro cukrářskou výrobu ; 10 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Stejskalová, Jaroslava (Autor)
Kadlec, František, 1943- (Autor)
Předmět.hesla cukrářství * zmrzliny * potravinářská technologie Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664 , 663.916 , 641.85:663.674 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1