Počet záznamů: 1
Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
Samková, Eva - Autor
1. vyd. - V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 - 90 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-7394-104-8
Pešek, Milan, - Autor Špička, Jiří - Autor
mastné kyseliny fyziologie živočichů mléčný skot krmení hospodářských zvířat
monografieSignatura C 332.228 Umístění Údaje o názvu Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička Souběž.n. Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition Záhlaví-jméno Samková, Eva (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 Fyz.popis 90 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-7394-104-8 Číslo nár. bibl. cnb001824124 Poznámky Anglicko-český slovník. 200 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Pešek, Milan, 1936- (Autor)
Špička, Jiří (Autor)
Předmět.hesla mastné kyseliny * fyziologie živočichů * mléčný skot * krmení hospodářských zvířat Forma, žánr monografie Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 577.115.3 , 591.1 , 636.2.034 , 637.13 , 636.084 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1