Počet záznamů: 1
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 159 s. : barev. il.
ISBN 978-80-249-1085-7
Štumpf, Eugen, - Překladatel
studená jídla masitá jídla
kuchařské receptySignatura B 49.079 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Paštiky a teriny / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2008 Fyz.popis 159 s. : barev. il. ISBN 978-80-249-1085-7 Číslo nár. bibl. cnb001834262 Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Pasteten und Terrinen Dal.odpovědnost Štumpf, Eugen, 1929-2014 (Překladatel)
Předmět.hesla studená jídla * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , 641.84 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1