Počet záznamů: 1  

Technika uchování potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Beránek, Robert, 1906- - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977 - 261, [1] s. ; 8°
    Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ;
    SignaturaC 208.707
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 208.707   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnika uchování potravin / Robert Beránek ... [et al.]
    Main entry-name Beránek, Robert, 1906- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977
    Phys.des.261, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000523432
    Edition Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ; sv. 82
    NoteObálka: Miroslav Houska
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisujerozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování mléka, mléčných výrobků, jedlých tuků, vajec apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.