Počet záznamů: 1
Aihara, Herman, 1920-1998 - Autor
Olomouc : Anag, c2010 - 199 s. : il.
ISBN 978-80-7263-543-6
makrobiotika nutriční hodnota potravin
příručkySignatura C 338.241 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Základy makrobiotiky / Herman Aihara ; redigoval Carl Ferré Záhlaví-jméno Aihara, Herman, 1920-1998 (Autor) Vyd.údaje Olomouc : Anag, c2010 Fyz.popis 199 s. : il. ISBN 978-80-7263-543-6 Číslo nár. bibl. cnb002091301 Originál Basic macrobiotics Předmět.hesla makrobiotika * nutriční hodnota potravin Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 641.1 , 613.261 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Kniha Základy makrobiotiky je určena všem, kteří by se chtěli o makrobiotice dozvědět základní informace. Autor Herman Aihara nabízí pohled na zdraví a nemoc z hlediska makrobiotiky, zabývá se zdrojem živin a potravinami vhodnými pro makrobiotickou stravu. V knize Základy makrobiotiky nechybí ani pojednání o historii makrobiotiky a teorii JIN a JANG. Autor také poradí, jak s makrobiotikou správně začít a jak poznat, že je člověk vyvážený. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1