Počet záznamů: 1  

Jak zůstat zdravý

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Haas, Elson M., 1947- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Volvox Globator : Levné knihy, 2010 - 239 s. : il.
    ISBN 978-80-7309-548-2 (Levné knihy), ISBN 978-80-7207-762-5 (Volvox Globator)
     potravinářská aditiva  zdravý životní styl  biopotraviny  nutriční hodnota potravin  nakupování
     příručky
    SignaturaC 338.245
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Jak zůstat zdravý
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 08.11.2024)C 338.245   

    Údaje o názvuJak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny / Elson M. Haas
    Část názvuPrůvodce nakupováním
    Záhlaví-jméno Haas, Elson M., 1947- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Volvox Globator : Levné knihy, 2010
    Fyz.popis239 s. : il.
    ISBN978-80-7309-548-2 (Levné knihy)
    978-80-7207-762-5 (Volvox Globator)
    Číslo nár. bibl.cnb002104508
    OriginálStaying healthy - schoper's guide
    Předmět.hesla potravinářská aditiva * zdravý životní styl * biopotraviny * nutriční hodnota potravin * nakupování
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.29 , 613 , 613.2:631.147 , 64.033 , 641.1 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Jak zůstat zdravý
    Vybírejte pro svou rodinu zdravé potraviny a vyhýbejte se aditivům, patogenním látkám, konzervantům, upraveným potravinám, pesticidům a dalším. Jak zůstat zdravý - Průvodce nakupováním můžete číst od začátku do konce nebo jej použít jako referenční zdroj. Je plný užitečných a použitelných informací a může se stát nepostradatelným zdrojem informací pro vás a vaši rodinu. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.