Počet záznamů: 1
Příhoda, Josef, 1938- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Pekař a cukrář, 2003 - 363 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-902922-1-6 (váz.)
Knižnice Pekaře a cukráře ;
Novotná, Dana - Autor Humpolíková, Pavla, - Autor
potravinářská technologie pekařství
příručkySignatura C 338.731 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Základy pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná Záhlaví-jméno Příhoda, Josef, 1938- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Pekař a cukrář, 2003 Fyz.popis 363 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-902922-1-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001302351 Edice Knižnice Pekaře a cukráře ; 6 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie a rejstřík Dal.odpovědnost Novotná, Dana (Autor)
Humpolíková, Pavla, 1957- (Autor)
Předmět.hesla potravinářská technologie * pekařství Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.6 , 663/664 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Publikace je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1