Počet záznamů: 1
Nejdl, Josef - Autor
Vyd. 1. - V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010 - 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-87316-09-2 (váz.)
národní jídla gastronomie česká jídla německá jídla
Čechy jihozápadní (Česko) Bavorsko (Německo)
kuchařské receptySignatura C 340.640 Umístění Údaje o názvu Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes / Josef Nejdl Souběž.n. Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes Záhlaví-jméno Nejdl, Josef (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010 Fyz.popis 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-87316-09-2 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002104468 Jazyková pozn. Souběžný německý text Dal.odpovědnost Muzeum Chodska (Domažlice, Česko) (Jiná role)
Předmět.hesla národní jídla - Evropa střední * gastronomie - Evropa střední * česká jídla * německá jídla * Čechy jihozápadní (Česko) * Bavorsko (Německo) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568 , 641/642 , 641.568(437.3) , 641.568(430) , (430.129) , (437.31-14) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; němčina Druh dok. KNIHY Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií představujících jednotlivé recepty a kresbami Jany Šlechtové, které provází čtenáře celou knihou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1