Počet záznamů: 1  

Chléb v hlavní roli

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Volfová, Milena - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Smart Press, 2010 - 170 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-87049-32-7 (váz.)
      Hrbková, Alena - Fotograf
     chléb  pečivo  pomazánky
     kuchařské recepty
    SignaturaC 340.429
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Chléb v hlavní roli
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Vltava k vypůjčeníC 340.429 Va   

    Údaje o názvuChléb v hlavní roli / Milena Volfová ; [fotografka Alena Hrbková]
    Záhlaví-jméno Volfová, Milena (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Smart Press, 2010
    Fyz.popis170 s. : barev. il. ; 25 cm
    ISBN978-80-87049-32-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002133403
    Dal.odpovědnost Hrbková, Alena (Fotograf)
    Předmět.hesla chléb * pečivo * pomazánky
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85:664.661 , 641.85:664.6 , 641.84 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Chléb v hlavní roli
    Tato kuchařka nejen poradí, jak z ”obyčejného” chleba připravit nápaditou pochoutku. ”Chleba s něčím k večeři” je pro mnoho zaměstnaných žen způsob, jak připravit všední večeři pro rodinu rychle a bez velké námahy. Milena Volfová vám ve své kuchařce dokáže, že i z obyčejného chleba můžete vytvořit nápaditá a chutná jídla, kterými rodinu u večerního stolu ohromíte. Poradí, jak upéct chleba, houstičky a další druhy pečiva, ale také ukáže spoustu dalších variací - plněné chleby, chléb na sladko apod. A napadlo by vás, že i koupený nebo včera upečený chléb můžete použít jako výchozí surovinu pro přípravu koláčů, cheesecaků a dalších lahůdek? Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.