Počet záznamů: 1
Schleip, Thilo, 1971- - Autor
1. české vyd. - Praha : Galén, c2009 - 118 s. : il. ; 19 cm
ISBN 978-80-7262-666-3 (brož.)
potravinové alergeny histamin alergie na potraviny potravinová intolerance dietoterapie racionální výživa
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura C 340.835 Umístění 616 - Patologie obecně. Alergie Údaje o názvu Histaminová intolerance / Thilo Schleip ; [přeložila Dagmar Kolínská] Záhlaví-jméno Schleip, Thilo, 1971- (Autor) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Galén, c2009 Fyz.popis 118 s. : il. ; 19 cm ISBN 978-80-7262-666-3 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002105017 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Originál Histamin-Intoleranz Předmět.hesla potravinové alergeny * histamin * alergie na potraviny * potravinová intolerance * dietoterapie * racionální výživa Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 616-092.19:613.26/.29 , 577.175.8 , 616-02:613.2 , 616-02.19:613.26/.29 , 615.874.2 , 613.2 , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/201006/contents/nkc20102105017_1.pdf Ve volném výběru 616 - Patologie obecně. Alergie Druh dok. KNIHY Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s histaminem a konzumovanou potravou. Praktický rádce ukazuje, jak svůj stav nejlépe poznat s využitím diety. Všechny součásti naší výživy autor v knize shrnuje, přehledně hodnotí a dává čtenářům odpověď na zásadní otázky: Co je vhodné? Čemu bychom se měli raději vyhnout? Jak nalézt stejně chutné alternativy? Rozsáhlá příloha obsahuje množství receptů, které názorně ukazují, jak dobře a chutně vařit bez histaminu, a inspirují čtenáře k dalším variantám pokrmů, jež nevyvolávají histaminem podmíněné obtíže. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1