Počet záznamů: 1  

Brambory

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2008 - 160 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN 978-80-249-1023-9 (váz.)
     bramborová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 51.518
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Brambory
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 51.518 SV   

    Údaje o názvuBrambory / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Ikar, 2008
    Fyz.popis160 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN978-80-249-1023-9 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb001785487
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálKartoffeln
    Předmět.hesla bramborová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.21 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Brambory
    Tak všední pokrm jako brambory, a připravené pro labužníka? Věřte nevěřte - vařené v páře, opékané, pečené, grilované, smažené, rozmačkané, strouhané, nakrájené na lupínky nebo na hranolky, vždy překvapí svou chutí. Zkuste zhotovit ty nejlepší pokrmy podle regionálních a mezinárodních receptů - polévky, saláty, knedlíky, šišky, bramboráky, placky, noky i omelety. Kromě tradičních jídel z pánve, hrnce nebo z trouby můžete pro hosty servírovat také pohoštění z brambor na party. Poznáte, zda je brambor lojovitý nebo moučnatý, víte, jak brambory nakupovat, skladovat a jak správně vařit? O tom je navíc úvodní zbožíznalství. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.