Počet záznamů: 1  

Konzervování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schwartz, Oded - Autor
    Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2010 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN 978-80-249-1492-3 (váz.)
      O'Leary, Ian - Fotograf
     konzervování potravin
     příručky  obrazové publikace  kuchařské recepty
    SignaturaB 51.537
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Konzervování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 51.537   

    Údaje o názvuKonzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz
    Záhlaví-jméno Schwartz, Oded (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2010
    Fyz.popis191 s. : barev. il. ; 29 cm
    ISBN978-80-249-1492-3 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002159206
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálPreserving
    Dal.odpovědnost O'Leary, Ian (Fotograf)
    Předmět.hesla konzervování potravin
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.4 , (035) , (084.11) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Druh dok.KNIHY
    Konzervování
    Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.