Počet záznamů: 1  

Proutek k proutku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vyhlídková, Helena, 1965- - Autor
    České Budějovice : Vojtěch Smidek - Élysion, c2011 - 99 s. : il.
    ISBN 978-80-903459-6-6 (váz.)
    Hobby
     výtvarné práce z přírodních materiálů  košíkářské výrobky  proutěné výrobky  košíkářství
     příručky
    SignaturaB 52.165
    Umístění 746.7 - Košíkářství
    Proutek k proutku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 52.165   
    Lidická ( region )jen prezenčněB 52.165 P   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníB 52.165 b   

    Údaje o názvuProutek k proutku : základní techniky / Helena Vyhlídková
    Záhlaví-jméno Vyhlídková, Helena, 1965- (Autor)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Vojtěch Smidek - Élysion, c2011
    Fyz.popis99 s. : il.
    ISBN978-80-903459-6-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002264971
    Edice Hobby (Élysion)
    Předmět.hesla výtvarné práce z přírodních materiálů * košíkářské výrobky * proutěné výrobky * košíkářství
    Forma, žánr příručky
    Konspekt74 - Kresba. Umělecká řemesla
    MDT 746.7 , 745.5-032/-035 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru746.7 - Košíkářství
    Druh dok.KNIHY
    Proutek k proutku
    Návrat k tradiční rukodělné technice v novém kabátě nabízí kniha Heleny Vyhlídkové Proutek k proutku Základní techniky. Na rozdíl od klasického pletení košíků používá místo proutí pedig, který barví, nápaditě kombinuje a doplňuje dřevěnými korálky. Díky Základním technikám se seznámíte s pojmy osnova, opletek, zavírka, přístrčky, vlnková vazba a jiné; osvojíte si několik variant pletení i ukončování košíků a zjistíte, že i jako začátečníci můžete sami díky kvalitním a podrobným návodům vykouzlit košíčky různých tvarů, barev a velikostí. Krásné výrobky tak nemusí zůstat jen na fotografiích v knize. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.