Počet záznamů: 1
Hobday, Cara - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2011 - 176 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 978-80-249-1543-2 (váz.)
Denbury, Jo - Autor White, Rob, - Fotograf
příprava jídel aranžování jídel
příručky obrazové publikaceSignatura C 345.339 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik / Cara Hobdayová, Jo Denburyová ; fotografie Rob White ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Svobodová] Část názvu Současné trendy aranžování pokrmů Záhlaví-jméno Hobday, Cara (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2011 Fyz.popis 176 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-249-1543-2 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002173536 Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Food presenting secrets Dal.odpovědnost Denbury, Jo (Autor)
White, Rob, 1964- (Fotograf)
Předmět.hesla příprava jídel * aranžování jídel Forma, žánr příručky * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 641.55-025.12 , (035) , (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1