Počet záznamů: 1  

Možnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011 - 59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN 978-80-7394-314-1 (brož.)
      Daxbeck, Hans - Autor
     výroba potravin  příprava jídel  spotřeba energie  emise znečišťujících látek  oxid uhličitý
     studie
    SignaturaC 347.484
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 347.484 P   

    Údaje o názvuMožnosti stravovacích zařízení k redukci emisí oxidu uhličitého : (opatření, rámcové prohlídky, hranice) : Sustainable Kitchen (projekt SUKI) : manuál / Hans Daxbeck ... [et al.]
    Variantní názvyNázev v tiráži: Projekt SUKI
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2011
    Fyz.popis59 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-7394-314-1 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002357780
    Poznámky200 výt.. Část textu tištěna napříč
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Daxbeck, Hans (Autor)
    Předmět.hesla výroba potravin * příprava jídel * spotřeba energie * emise znečišťujících látek * oxid uhličitý
    Forma, žánr studie
    Konspekt504 - Znečištění a poškození životního prostředí
    MDT 663/664 , 641.55 , 620.9:330.567.2 , 504.5:502.3 , 546.264-31 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.