Počet záznamů: 1
Dieta při antikoagulační léčbě
Kohout, Pavel, 1962- - Autor
1. vyd. - Praha : Forsapi, [2007] - 59 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-903820-1-5 (brož.)
Stručné informace pro pacienty ;
Kessler, Petr, - Autor Růžičková, Lucie - Autor
poruchy srážlivosti krve antikoagulancia dietoterapie
příručkySignatura C 349.558 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Dieta při antikoagulační léčbě / Pavel Kohout, Petr Kessler, Lucie Růžičková Záhlaví-jméno Kohout, Pavel, 1962- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Forsapi, [2007] Fyz.popis 59 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-903820-1-5 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001708947 Edice Stručné informace pro pacienty ; 1 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Kessler, Petr, 1957- (Autor)
Růžičková, Lucie (Autor)
Předmět.hesla poruchy srážlivosti krve * antikoagulancia * dietoterapie Forma, žánr příručky Konspekt 616 - Patologie. Klinická medicína MDT 616.151.5 , 615.273 , 615.874.2 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200704/contents/nkc20071708947_1.pdf Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Tato knížka Dieta při antikoagulační léčbě by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu, která snižuje krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Oba lékaři i nutriční terapeutka čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné antikoagulační léčbu dodržovat. Vzhledem k tomu, že je nejdůležitější, aby bylo prodloužení času srážení krve v mezích určených pro danou situaci co nejvyrovnanější, je nutné dodržovat určitá pravidla. Tato pravidla jsou v knížce Dieta při antikoagulační léčbě popsána, především možné ovlivnění jinými léky, případně dietou s kolísavým obsahem vitamínu K. V této knížce Dieta při antikoagulační léčbě najdete seznam potravin s vysokým obsahem vitamínu K, výměnné jednotky a návod na vytvoření jídelníčku tak, aby nebyl snížen obsah vlákniny a dalších důležitých látek v dietě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1