Počet záznamů: 1
Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
kniha
Krause, Hans - Autor
15. Aufl. - Braunschweig : Verlag Günter Hempel, 1969 - 694 s.
Nehring, Peter - AutorSignatura C 82.206/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie. Band II / Peter Nehrung, Hans Krause Záhlaví-jméno Krause, Hans (Autor) Údaje o vydání 15. Aufl. Vyd.údaje Braunschweig : Verlag Günter Hempel, 1969 Fyz.popis 694 s. Dal.odpovědnost Nehring, Peter (Autor)
Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1