Počet záznamů: 1  

Čtyřhodinový šéfkuchař

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ferriss, Timothy, 1977- - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Jan Melvil, 2013 - 662 s. : barev. il., mapky ; 26 cm
    ISBN 978-80-87270-64-6 (váz.)
    Fit & food
      Miklica, Petr, - Autor
     kuchařství  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 354.988
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Čtyřhodinový šéfkuchař
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 354.988   

    Údaje o názvuČtyřhodinový šéfkuchař : snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo / Timothy Ferriss ; [překlad Petr Miklica]
    Záhlaví-jméno Ferriss, Timothy, 1977- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Jan Melvil, 2013
    Fyz.popis662 s. : barev. il., mapky ; 26 cm
    ISBN978-80-87270-64-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002522530
    Edice Fit & food
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Originál4-hour chef
    Dal.odpovědnost Miklica, Petr, 1968- (Autor)
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Čtyřhodinový šéfkuchař
    Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede v této vynalézavé knize přes všechny apekty života. Protože jak říká Tim, pokud se chcete naučit vařit, musíte se nejprve naučit učit se. Jakmile umíte tohle, můžete se naučit vařit, mluvit cizí řečí, hrát baketball, přežít v divočině… prostě stát se světovou třídou, v čem budete chtít. S Timem v roli šéfkuchaře projdete školou vaření, v níž se s každým receptem naučíte určitou dovednost, kterou následně využijete v dalším receptu. Množství tipů a triků z vás udělá vládce kuchyně, ale Ferriss, jak už má ve zvyku, se neomezuje jen na vaření doma. V části o divočině si uloví večeři, ve vědecké části pochopí molekulární kuchyni… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.