Počet záznamů: 1
Ferriss, Timothy, 1977- - Autor
Vyd. 1. - V Brně : Jan Melvil, 2013 - 662 s. : barev. il., mapky ; 26 cm
ISBN 978-80-87270-64-6 (váz.)
Fit & food
Miklica, Petr, - Autor
kuchařství jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 354.988 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Čtyřhodinový šéfkuchař : snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo / Timothy Ferriss ; [překlad Petr Miklica] Záhlaví-jméno Ferriss, Timothy, 1977- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Brně : Jan Melvil, 2013 Fyz.popis 662 s. : barev. il., mapky ; 26 cm ISBN 978-80-87270-64-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002522530 Edice Fit & food Poznámky Přeloženo z angličtiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Originál 4-hour chef Dal.odpovědnost Miklica, Petr, 1968- (Autor)
Předmět.hesla kuchařství * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.55 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede v této vynalézavé knize přes všechny apekty života. Protože jak říká Tim, pokud se chcete naučit vařit, musíte se nejprve naučit učit se. Jakmile umíte tohle, můžete se naučit vařit, mluvit cizí řečí, hrát baketball, přežít v divočině… prostě stát se světovou třídou, v čem budete chtít. S Timem v roli šéfkuchaře projdete školou vaření, v níž se s každým receptem naučíte určitou dovednost, kterou následně využijete v dalším receptu. Množství tipů a triků z vás udělá vládce kuchyně, ale Ferriss, jak už má ve zvyku, se neomezuje jen na vaření doma. V části o divočině si uloví večeři, ve vědecké části pochopí molekulární kuchyni… Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1