Počet záznamů: 1
Drůbeží speciality
Houžvička, Alois - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 124 s. : il. ; 8°
drůbeží maso masitá jídla
kuchařské receptySignatura C 72.177 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Drůbeží speciality / Alois Houžvička Záhlaví-jméno Houžvička, Alois (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1969 Fyz.popis 124 s. : il. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000452153 Předmět.hesla drůbeží maso * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , 637.54:636.5 , 641.55:636.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Praktická příručka obsahuje pokyny k úpravě drůbeže méně obvyklými způsoby. Uvádí řadu studených jídel, polévek a specialit z kuřat, kapounů, slepic, hus, kachen, krocanů, holubů, perliček a drobů z drůbeže. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1