Počet záznamů: 1  

Drůbeží speciality


  1.  Houžvička, Alois - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 124 s. : il. ; 8°
     drůbeží maso  masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 72.177
    Umístění
    Drůbeží speciality
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 72.177   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDrůbeží speciality / Alois Houžvička
    Záhlaví-jméno Houžvička, Alois (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1969
    Fyz.popis124 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000452153
    Předmět.hesla drůbeží maso * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , 637.54:636.5 , 641.55:636.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Drůbeží speciality
    Praktická příručka obsahuje pokyny k úpravě drůbeže méně obvyklými způsoby. Uvádí řadu studených jídel, polévek a specialit z kuřat, kapounů, slepic, hus, kachen, krocanů, holubů, perliček a drobů z drůbeže. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.