Počet záznamů: 1  

PHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata; selectis THESIBUS Proposita, expositáque

  1. kniha

    kniha


     Senftleben, Johann, 1648-1693 - Autor
    Pragae : Typis Universitatis Carolo-Ferdinandeae in Coll: Soc: JESU ad S. Clementem, 1702 - [2], 529[i.e. 429], [5] s. ; 12°
    Údaje o názvuPHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata; selectis THESIBUS Proposita, expositáque. TOMULUS SECUNDUS denuo recusus / Per P. JOANNEM SENFTLEBEN e Societate JESU In Vniversitate Carolo-Ferdinandea Pragensi Quondam Philosophiae, ac demum Theologiae Doctorem, Professorémque Ordinarium & Publicum
    Záhlaví-jméno Senftleben, Johann, 1648-1693 (Autor)
    Vyd.údajePragae : Typis Universitatis Carolo-Ferdinandeae in Coll: Soc: JESU ad S. Clementem, 1702
    Fyz.popis[2], 529[i.e. 429], [5] s. ; 12°
    Poznámky"Cum Privilegio Sacrae Caesareae Regiaeq[ue] Majestatis.". Rok vydání římsklými číslicemi: "Anno M. DCC. II.". Chybné stránkování: strana 287 je omylem očíslována jako 387, 288 jako 388 atd.. Impresum na titulní straně pod linkou z ozdůbek. Vlys, rámovaná konturovaná iniciála M na ozdobném pozadí, ornamentální pás, linky z ozdůbek, koncové viněty, ozdůbky na konci textu, ozdůbky a závorky u čísla strany 1 v záhlaví, živá záhlaví, signatury, kustody
    Dal.odpovědnost Jezuitská tiskárna (Praha, Česko) (Tiskař)
    Přívazek k Senftleben, Johann. PHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata, selectis THESIBUS Proposita, expositáque. TOMULUS PRIMUS denuo recusus
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.latina
    Druh dok.Staré tisky
    Odkazy (1) - Staré tisky
    Přívazek k Senftleben, Johann PHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata, selectis THESIBUS Proposita, expositáque. TOMULUS PRIMUS denuo recusus
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.