Počet záznamů: 1
Skandinávská kuchyně
Roubíček, Jindřich, 1934-2016 - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 143 s.
Pata, Václav - Ilustrátor
skandinávská jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 71.294 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Skandinávská kuchyně / Jindřich Roubíček ; kresby Václav Pata Záhlaví-jméno Roubíček, Jindřich, 1934-2016 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1969 Fyz.popis 143 s. Číslo nár. bibl. cnb000494920 Dal.odpovědnost Pata, Václav (Ilustrátor)
Předmět.hesla skandinávská jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(48) , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Mnoho předpisů na jídla zemí jezer a fjordů můžeme použít pro zpestření našeho jídelníčku, neboť skandinávská kuchyně využívá hojně zeleniny a ovoce, ryb a drůbeže, mléka a smetany, a svou rozmanitostí zaujímá po stránce správné výživy jedno z předních míst mezi ostatními kuchyněmi. Příručka přináší předpisy na studená jídla a předkrmy, polévky, teplá jídla, pokrmy z ryb, zeleninová a bezmasá jídla, přílohy, moučníky a teplé a studené nápoje. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1