Počet záznamů: 1
Amaranth
Kohout, Pavel, 1962- - Autor
1. vyd. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000 - 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-85936-34-8 (brož.) :
Sešity zdravé výživy ;
Pavlíčková, Jaroslava - Autor
jídla laskavec
kuchařské receptySignatura C 357.856 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková Část názvu Vaříme a pečeme z pokladu starých Inků Záhlaví-jméno Kohout, Pavel, 1962- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000 Fyz.popis 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-85936-34-8 (brož.) : Kč 74,00 Číslo nár. bibl. cnb000884949 Edice Sešity zdravé výživy ; 26 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Pavlíčková, Jaroslava (Autor)
Předmět.hesla jídla * laskavec Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 633.19 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1