Počet záznamů: 1  

Amaranth

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kohout, Pavel, 1962- - Autor
    1. vyd. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000 - 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-85936-34-8 (brož.) :
    Sešity zdravé výživy ;
      Pavlíčková, Jaroslava - Autor
     jídla  laskavec
     kuchařské recepty
    SignaturaC 357.856
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 357.856   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 357.856 a   

    Údaje o názvuAmaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková
    Část názvuVaříme a pečeme z pokladu starých Inků
    Záhlaví-jméno Kohout, Pavel, 1962- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeČestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000
    Fyz.popis61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN80-85936-34-8 (brož.) : Kč 74,00
    Číslo nár. bibl.cnb000884949
    Edice Sešity zdravé výživy ; 26
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Pavlíčková, Jaroslava (Autor)
    Předmět.hesla jídla * laskavec
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 633.19 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.