Počet záznamů: 1  

Receptury jídel pro závodní stravování

  1. kniha

    kniha


     Houžvička, Alois - Autor
    2., upr. a dopln. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 621 s.
      Píchová, Jarmila - Autor
    SignaturaC 67.837
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 67.837   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuReceptury jídel pro závodní stravování / Alois Houžvička, Jarmila Píchová
    Záhlaví-jméno Houžvička, Alois (Autor)
    Údaje o vydání2., upr. a dopln. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1968
    Fyz.popis621 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000424507
    Dal.odpovědnost Píchová, Jarmila (Autor)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Úplný výčet předpisů a rozpočtů pokrmů pro závodní stravování je určen pracovníkům závodních jídelen. Proti předešlému vydání byly některé předpisy přidány (přesnídávkové polévky) , změněny (zvýšení dávek brambor, dávek tuku na smažení) nebo vypuštěny (jídla málokdy připravovaná). Úvodní část přináší tabulky ztrát a odpadů vzniklých čištěním, zvýšení váhy potravin vařením, průměrných vah porcí masa po upravení a vhodných záměn surovin. Následují předpisy na polévky, masitá jídla, omáčky, zeleninová, vaječná, bramborová, luštěninová, moučná a houbová jídla, na výrobky studené kuchyně a na nápoje. Každý předpis obsahuje přesný rozpočet na 100 jídel, váhu 1 porce a podrobný výrobní postup.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.