Počet záznamů: 1
Francová, Eva, 1968- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Motto, 2014 - 355 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-267-0205-4 (váz.)
bezmasá jídla
kuchařské receptySignatura C 358.982 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Údaje o názvu Kuchařka ze Svatojánu / Eva Francová Záhlaví-jméno Francová, Eva, 1968- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Motto, 2014 Fyz.popis 355 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-267-0205-4 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002624568 Předmět.hesla bezmasá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku. Zdaleka nejde jen o jídlo, ale i k němu je třeba přistupovat vědomě. Dobře uvařit neznamená jen se chutně najíst, „dobře“ by mělo být nejen na jazyku, ale v celém těle, v mysli, na Zemi. Být ženou a pravou vládkyní krbu znamená dělat svět lepším místem pro všechny. Eva Francová je výtvarnicí na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy vyzkoušenými a ověřenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1