Počet záznamů: 1
Růžičková, Helena, 1936-2004 - Autor
Vyd. 1. - Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000 - 175 s. : il. ; 22 cm
ISBN 80-7268-110-9 (váz.)
zaječí maso krůtí maso králičí maso masitá jídla
kuchařské receptySignatura C 359.703 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality / [ilustroval Antonín Stoják] Záhlaví-jméno Růžičková, Helena, 1936-2004 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000 Fyz.popis 175 s. : il. ; 22 cm ISBN 80-7268-110-9 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb000985386 Předmět.hesla zaječí maso * krůtí maso * králičí maso * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.55'712 , 637.54'659.2 , 637.5'692 , 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem." Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1