Počet záznamů: 1
Czech cuisine
Stupka, Petr, 1956- - Autor
1st edition - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-119-5
Eliášek, Jan, - Autor
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 360.656 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Czech cuisine : tradition, favorite foods, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher] Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání 1st edition Vyd.údaje Český Krumlov : MCU, 2014 Fyz.popis 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-119-5 Číslo nár. bibl. cnb002647651 Poznámky Přeloženo z češtiny. Název z obálky Originál Česká kuchyně Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , 641.568(437.1/.3) , 39 , (437.3) , 641/642 , (083.12) , (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1