Počet záznamů: 1  

Essais et notes sur l'Encyclopedie de Diderot et d'Alembert

  1. kniha

    kniha


    Parma : Franco Maria Ricci, 1979 - 524 s. : il.; 42 cm
    ISBN (Váz.)
      Calzolari, Andrea - Editor   Delassus, Sylvie - Editor   Borges, Jorge Luis, - Autor úvodu atd.
    Encyclopédie, ou, Dictionnaire raisonné des sciences, des arts et des métiers
    18. století
     encyklopedie
     eseje  studie  komentáře  rejstříky
    SignaturaKKA 148/18
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( výstavní fond )prezenčně po dohoděKKA 148/18   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuEssais et notes sur l'Encyclopedie de Diderot et d'Alembert / volume établi par Andrea Calzonari et Sylvie Delassus ; evec un prologue de Jorge Louis Borges
    Obálkový názevEncyclopédie de Diderot et d'Alembert : dictionnaire raisonné des sciences, des arts et des métiers : Paris 1751-1772. Vol. 18, Essais et notes
    Název na doplňkové titulní stránceEncyclopédie de Diderot et d'Alembert. Essais et notes
    Název na hřbetuEncyclopédie Diderot et d'Alembert : Paris 1751-1772. Vol. 18, Essais et notes
    Vyd.údajeParma : Franco Maria Ricci, 1979
    Fyz.popis524 s. : il.; 42 cm
    ISBN(Váz.)
    PoznámkyKartonové pouzdro. Tištěno na papír Fabriano. Vydáno 3000 čísl. výt.. Výtisk č. 1173
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Calzolari, Andrea (Editor)
    Delassus, Sylvie (Editor)
    Borges, Jorge Luis, 1899-1986 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla Encyclopédie, ou, Dictionnaire raisonné des sciences, des arts et des métiers * 18. století * encyklopedie - Francie - 18. století
    Forma, žánr eseje * studie * komentáře * rejstříky
    Konspekt030 - Všeobecná příručková díla
    MDT (083.8) , (44) , 030 , (0:82-4) , (048.8) , (0.072)
    Země vyd.Itálie
    Jazyk dok.francouzština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.