Počet záznamů: 1  

Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre

  1. kniha

    kniha


     Lindner, Paul, 1861-1945 - Autor
    Berlin : Verlag von Paul Parey, 1895 - 278 s., iv l. obr. příl. : il.
     mikroskopická technika  mikrobiologická kontrola  kvasný průmysl
     učebnice
    SignaturaC 361.694
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 361.694   

    Údaje o názvuMikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre : für Studierende und Praktiker / bearbeitet von Paul Lindner
    Záhlaví-jméno Lindner, Paul, 1861-1945 (Autor)
    Vyd.údajeBerlin : Verlag von Paul Parey, 1895
    Fyz.popis278 s., iv l. obr. příl. : il.
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Předmět.hesla mikroskopická technika * mikrobiologická kontrola * kvasný průmysl
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663 , 614.4 , 57.086.2/.3 , (075)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.