Počet záznamů: 1
Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage
kniha
Jacobsen, Eduard - Autor
2., umgearb. Aufl. - Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 - xx, 706 s. : il ; 25 cm
potravinářská technologie potravinářský průmysl ovoce konzervování ovoce
příručkySignatura C 361.753 Umístění Údaje o názvu Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen Záhlaví-jméno Jacobsen, Eduard (Autor) Údaje o vydání 2., umgearb. Aufl. Vyd.údaje Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 Fyz.popis xx, 706 s. : il ; 25 cm Poznámky Obsahuje rejstřík Jazyková pozn. Tištěno švabachem Předmět.hesla potravinářská technologie * potravinářský průmysl * ovoce * konzervování ovoce Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 634.1/.8.076 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1