Počet záznamů: 1  

Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra

  1. článek

    článek


     Zajíc, Tomáš, 1985- - Autor
      Mráz, Jan, - Autor   Kocour, Martin, - Autor   Picková, Jana, - Autor
    Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
     rybí maso  kapři  mastné kyseliny  vědecký výzkum
     Vodňany (Česko)
    Údaje o názvuPorovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková
    Souběž.n.White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp
    Záhlaví-jméno Zajíc, Tomáš, 1985- (Autor)
    Fyz.popisilustrace
    Poznámky4 grafy, 1 tabulka
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliografie na straně 28-30
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Autor)
    Kocour, Martin, 1975- (Autor)
    Picková, Jana, 1954- (Autor)
    Zdroj.dok. Bulletin VÚRH Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30.
    Předmět.hesla Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * rybí maso * kapři * mastné kyseliny * vědecký výzkum - Čechy jižní (Česko) * Vodňany (Česko)
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 639.21:597.551.2 , (437.31-13) , 001.891 , 547.29+547.39 , 577.115.3 , 665.12 , 637.56 , (437.319)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.