Počet záznamů: 1
Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra
článek
Zajíc, Tomáš, 1985- - Autor
Mráz, Jan, - Autor Kocour, Martin, - Autor Picková, Jana, - Autor
Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
rybí maso kapři mastné kyseliny vědecký výzkum
Vodňany (Česko)
článkyÚdaje o názvu Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková Souběž.n. White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp Záhlaví-jméno Zajíc, Tomáš, 1985- (Autor) Fyz.popis ilustrace Poznámky 4 grafy, 1 tabulka Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Bibliografie na straně 28-30 Jazyková pozn. Anglické resumé Dal.odpovědnost Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Autor)
Kocour, Martin, 1975- (Autor)
Picková, Jana, 1954- (Autor)
Zdroj.dok. Bulletin VÚRH Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30. Předmět.hesla Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * rybí maso * kapři * mastné kyseliny * vědecký výzkum - Česko * Vodňany (Česko) Forma, žánr články Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 639.21:597.551.2 , (437.31-13) , 001.891 , 547.29+547.39 , 577.115.3 , 665.12 , 637.56 , (437.319) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1