Počet záznamů: 1  

Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-35-2
    Apetit na cestách. Česko ;
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 362.616
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory nedostupnýC 362.616 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 362.616   

    Údaje o názvuUbrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme
    Část názvu112 jídel, která milujeme
    Variantní názvySto dvanáct jídel, která milujeme
    NakladatelPraha : Burda Praha, spol. s r.o., [2015]
    Copyright©2015
    Fyz.popis156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-35-2
    Číslo nár. bibl.cnb002699403
    Edice Apetit na cestách ; II
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme
    Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…) Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…) Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…) Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb) Publikace: Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) - neuveden. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.