Počet záznamů: 1  

Stagnační hypoxie a anoxie mozku v průběhu ontogenese


  1.  Jílek, Lubor, 1926-1975 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1966 - 215, [1] s. : [24] s. fot. příl. ; 8°
     centrální nervový systém  mozek  patologická fyziologie  hypoxie  ontogeneze člověka
    anoxie
     výzkumné studie
    SignaturaC 58.094
    Umístění
    Stagnační hypoxie a anoxie mozku v průběhu ontogenese
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 58.094   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuStagnační hypoxie a anoxie mozku v průběhu ontogenese / Lubor Jílek
    Záhlaví-jméno Jílek, Lubor, 1926-1975 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1966 (Mír 1)
    Fyz.popis215, [1] s. : [24] s. fot. příl. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000443215
    Poznámky600 výt.. Přehledy lit.. Jmenný a věcný rejstřík. S tb. a grafy v textu. Obálka: Jiří Hilmar
    Předmět.heslaanoxie
    Předmět.hesla centrální nervový systém * mozek * patologická fyziologie * hypoxie * ontogeneze člověka
    Forma, žánr výzkumné studie
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    MDT 612.64/.67 , 616-008.9:612.22-022.252 , 616-092 , 612.82 , 612.82/.83 , (047.31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Stagnační hypoxie a anoxie mozku v průběhu ontogenese
    Experimentální práce, přinášející nové původní poznatky, zkoumá fyziologické a patologické základy reakce nervové tkáně na stagnační hypoxii a anoxii během postnatálního období. Problematiku neobsáhla v celé šíři; je pouhýmpříspěvkem k řešení některých dílčích otázek. První část, ponejvíce obecná, se zabývá základními otázkami a současným stavem výzkumu reakce CNS na stagnační hypoxii a anoxii, do druhé jsou zařazeny výsledky vlastního rozboru azávěry z něho dedukované. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.